SHRİNK-AMBALAJ-MAKİNESİ, shrink-ambalaj-makinası, ucuz-shrink-ambalaj-makinası, shrink-ambalaj-makinası-fiyat, shrink-ambalaj-makinesi, shrink-paketleme-makinesi, shrink-ambalaj-paketleme-makinesi, shrink-ambalaj-makinası-nedir, şirink-makinesi, şirink-makinası, şilink-makinası, şilink-makinesi, şilink-ambalaj-paketleme-makinesi, şilink-paketleme-makinesi, şihirink-makinası, şirink-şilink-şirik-shirink-şihirink-silink, shrinkleme-şilinkleme-şirikleme-shirinkleme-şihirinkleme, shrink-ambalaj-makinası, SHRİNK-AMBALAJ-MAKİNESİ, shrink-ambalaj-makinası, ucuz-shrink-ambalaj-makinası, shrink-ambalaj-makinası-fiyat, shrink-ambalaj-makinesi, shrink-paketleme-makinesi, shrink-ambalaj-paketleme-makinesi, shrink-ambalaj-makinası-nedir, şirink-makinesi, şirink-makinası, şilink-makinası, şilink-makinesi, şilink-ambalaj-paketleme-makinesi, şilink-paketleme-makinesi, şihirink-makinası, kapaklı-shrink-ambalaj-makinası, küvöz-shrink-ambalaj-makinası, L-kesim-shrink-ambalaj-makinası, otomatik-L-kesim-shrink-makinası, sürekli-kesim shrink-makinası, mobilya-ambalaj-shrink-makinesi, mobilya-ambalaj-paketleme-makinası, yandan-kesme-shrink-makinası, yandan-beslemeli-tam-otomatik-shrink-amabalaj-makinesi, yandan-besleme-shrink amabalaj makinesi, tam-otomatik-shrink-makinesi, otomatik-shrink-ambalaj-makinesi, yarı-otomatik-shrink-ambalaj-makinesi
+90 212 268 21 39
+90 532 274 20 94
+90 535 342 40 10
TEKLİF AL
Menu

Ağustos 25, 2024

Shrink Nedir?

Üretim sektöründe ürünlerin dış etkenlerden korunması ve taşınmasını  kolaylaştırmak için shrink ambalaj ile paketleme tekniği uygulanır. Shrink ambalaj makinelerimiz değişken ölçü ve boyutlardaki ürünleri paketlemenize olanak tanır.
Çok çeşitli gıda ve içecek ürünleri başta olmak üzere Kozmetik, Tekstil, Matbaa, Otomotiv yedek parça, Mobilya, Parke, Strafor, Ahşap panel, Metal ve plastik raf, Boya, Kimya,  Beyaz Eşya, Cep Telefonu, Tablet Bilgisayar ve Hediyelik eşya, Elektrikli küçük ev aletleri, İlaç ve Sağlık Ürünleri, Oyuncak, Makine Yedek parça ve Kırtasiye vb. ürünleri paketleyebilmeniz için performansı yüksek tasarruflu doğru makineleri  üretip hizmetinize sunmaktayız.
Satışını yapmış olduğumuz Tüm Shrink Ambalaj Paketleme Makineleri  kendi üretimimiz olup ihtiyaç halinde en hızlı şekilde servis ve yedek parça teminini sağlayıp teknik destek  hizmeti konusunda yanınızdayız. 

Otomatik Shrink Makinaları

  • Modüler veya PVC kayış bant sistemlerini kullanarak Ön yada Yandan besleme modüler konveyör sistemleri ile üretim hatlarından  gelen ürünler sıralı gruplu yada tekli şekilde  otomatik olarak makineye beslemek suretiyle çalışırlar.
  • PLC veya LOGO yazılımlı dokunmatik Operatör kumanda panelleri ile ekrandan makinaya ait parametrelere kolay ulaşılır olup makine operatörünün makineyi kolay kullanması sağlanmıştır.
  • Ayrıca yazılım eklentisi ile makinede çalışmayı engelleyen arızaları görünmesi sağlanır.
  • Sağlam çelik şase  mekaniği kaliteli otomasyon elektrik, elektronik malzemeleri ile Avrupa standartlarında üretilen otomatik makinelerimiz uzun yıllar sorunsuzca çalışarak paketleme yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Yarı Otomatik Shrink Makinaları

  • Tek kullanıcı Operatörün çalışabileceği makinemizde ürünleri manuel olarak avare konveyör üzerine yerleştirilir el yardımı ile kesme mühürleme ünitesi alanına sürer. 
  • Shrink filmi kapatmak için zaman kontrollü start düğmesine basar ardından aynı işlem ile sürülen yeni ürün, önceki ürünü shrink ısı tüneline sürer.
  • Polietilen shrink film tünel içerisinde sıcaklık etkisi ile daralarak ürünü sıkıca sarar ve film tünel çıkışında daralmış olan shrink filmi  fan ile soğutularak ürünü sıkması sağlanır ve şeklini alır.
  • Shrink ambalaj ürüne iyi bir görüntü sağlamakla kalmayıp depolama ve nakliye sırasında daha fazla alan kazandırır ve sevkiyat sırasında  ürünleri aşınma, çizilme ve tozdan korur.
  • Makine bakımı oldukça kolay olup zincir yağlaması teflon kaplı çenenin periyod aralıklarında silinmesi ve hava akışında oluşan suyun tahliyesi makinenizin çalışma ömrünü uzatmaya yarar.

Yarı Otomatik Shrink Makinaları

  • Portatif ve rahat taşınabilir olarak tasarlamış olduğumuz makineler  ile birçok ürünü rahatlıkla paketleyebilirsiniz.
  • Manuel shrink ambalaj paketleme makinelerimiz son derece kolay bir kullanıma sahiptir
  • Manuel Shrink Ambalaj Makinesi ile tek işlemde “Kesme-Yapıştırma” ve “Shrinkleme” yapılır.
  • Ürün, operatör tarafından iki katlı filmin içine yerleştirir  ve elle L- kesme alanına aktarır ürün kesme yapılacak bölgede sabitlenir.
  • İşlemin başlaması için kapak kapatılır.
  • Kesme-yapıştırma ve shrinkleme işlemi boyunca kapak elektronik mıknatıs ile kapalı tutulur.
  • Hazne içindeki sıcaklık ile film PVC / POF shrink film  ürünü dört yanı kapalı kalacak şekilde sıkıca sarar.
  • İşlem tamamlandıktan sonra kapak otomatik olarak açılır.
  • Elde edilen ambalaj ürüne iyi bir görüntü katmasının yanında ürünü korur.
  • Taşıma, stoklama ve tüketiciye dağıtımda kolaylık sağlar. 
  • Standart makinelerimizin dışında müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda özel ölçülerde tasarım yapmaktayız. Üretim hızınıza ve bütçenize uygun shrink makinenizi belirlerken doğru çözümleri bulmanıza yardımcı olmak adına daima yanınızdayız.
Ağustos 25, 2024
Shrink Nedir?

Üretim sektöründe ürünlerin dış etkenlerden korunması ve taşınmasını  kolaylaştırmak için shrink ambalaj ile paketleme tekniği uygulanır. Shrink ambalaj makinelerimiz değişken ölçü ve boyutlardaki ürünleri paketlemenize olanak tanır.Çok çeşitli gıda ve içecek ürünleri başta olmak üzere Kozmetik, Tekstil, Matbaa, Otomotiv yedek parça, Mobilya, Parke, Strafor, Ahşap panel, Metal ve plastik raf, Boya, Kimya,  Beyaz Eşya, Cep Telefonu, Tablet […]

Read More
Çerez PolitikasıAydınlatma Metni
crosschevron-right
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram